Girişimciler için Bir Kitap


Bir konuda yetkinleşmek, uzmanlaşmak isteyenler için kitaplar en büyük yardımcı...Girişimcilik  alanında kendini kanıtlamış kişilerin başarı öyküsünü okumak ise ilham verici, motive edici oluyor.

Emlak dünyasından bir isim olan Ali Hakan Karahalil'in kendi başarı öyküsüne yer verdiği Garip Emlakçı Ne Yapar adlı kitabı yayımlanmış. Genç girişimcilere yol gösterecek, kendi hayatından izler taşıyan bir kitap.  Tabii kitabı okumadım,  içeriği ile ilgili tam bir bilgi veremiyorum.

 Emlak dünyasında çalışan her birey  işin püf noktalarını bilmek, bilen birinden öğrenmek  ister. İşte  yazar kendi deneyimlerinden yola çıkarak bu konuda bir yazı  kaleme almış anladığım kadarıyla. Sizler de bu alanda çalışmış, tecrübeli birinin bilgilerinden yararlanmak isterseniz okuyabileceğiniz emlakçılıkla ilgili bir kitap mevcut...
Garip Emlakçı Ne Yapar adlı kitap aklınızda bulunsun....

Kitap Tanıtım Bülteninden:
´´Garip emlakçı´´ derim kendime... Hayata karşı gösterdiğim tavırdan belki... Olaylar karşısında hep mütevazı durmaya ve her anımda farklı olmaya gayret ettim.

Başarılı ve karlı bir girişime dair dikkat edilmesi gerekenler konusunda genç girişimcilere yol gösterici olmasını amaçladığım bu kitapta ; Ankara´nın Yenimahalle semtinde sıfırdan kurduğumuz ve bugün ulusal ölçekte başarıyla yürüttüğümüz AHK´nın hikayesini okuyacaksınız. İmaj ve itibar yönetiminin kişisel marka olma yolundaki bir girişimci için ne kadar önemli olduğunu bulacaksınız.

´´Girişimde azim ve yenilik başarının yarısıdır...´´ diyerek çıktığım yolda, hangi sektörlerde nasıl refleksler gösterdiğimi, belirsizliğin hakim olduğu yeni dünya koşullarında yatırımcıya kazandırma taahhüdümün ortaya çıkışına ve işleme biçimine ulaşacaksınız.

Google+ Paylaş

Hakkında Unknown

Blog yazarı hakkında kısa bir açıklama
    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

0 yorum:

Yorum Gönder